12 Augusti

publicerat i Allmänt;
Ett helt sommarlov har snart gått, och jag trodde jag skulle vara trött och redo för skolstart och vardagsrutiner. Men nä jag hade kunnat varit ledig med Wilton några veckor till. 

Vi har spenderat dagarna i Gävle med Nora och Malik, inte alla dagar men några dagar/vecka. Badat, spelat xbox, varit till lekparken, hoppat studsmatta och lekt. Idag hänger vi också med dessa två gullungar men detta är sista dagen innan fritids startar på riktigt för Malik och nästa vecka skolstart för både Wilton och Malik. Nora har en veckas ledighet till innan förskolan drar I gång, men hon längtar! 

Jag själv har någon vecka till innan skolan startar igen för min del, så blir att ladda  upp medan w är i skolan kommande veckor. Han "slipper" ju startar fritids första veckorna eftersom jag har lov lite till. 

Vi har haft en fantastisk sommar med en resa till Göteborg tillsammans med Robin, strandhäng, kompishäng, lata dagar när vi inte varit i Gävle och denna vecka avslutade vi lovet med en tripp till Trolska Skogen i Hälsingland tillsammans med Emma och Elise. En helt magisk dag, nöjda barn och nöjda mammor. Wilton pratar redan om nästa gång. I Göteborg hann vi även med en tripp till Ullared, Hede Outlet och Universeum.

Jag har dessutom hunnit med en kväll med Emma och Linda, samt ett dygn med Emma, Marie och Sandra hemma hos Sandra i Hudiksvall. Och Wilton har hunnit sova hos både mormor och hos kusinerna. Även han är nöjd med detta sommarlov. 

Tack sommaren 2021, jag ser fram emot att se vad hösten har att erbjuda. 💕



En magisk sommar är nu snart slut.