Sjukstuga

publicerat i Allmänt;
Idag har vi haft sjukstuga här hemma. W vaknade igår runt 23:40-00:00 och gnällde. Märkte att det var magen som bråkade. Sedan började han kännas varm. Mycket riktigt febern hade kommit. Gav honom Alvedon och myste. Han ville ha närkontakt och så somnade vi till sist. 


I morse vaknade han 6:30 och var brännhet. Tempen stod på 39,9. Ringde 1177 och vi fick en tid på familjeläkarjouren 10:20. W åt och somnade om, så passade på att slumra jag med. Innan det var dags för ett besök hos läkaren. Domen var vanligt virus, tack och lov. Var lite orolig att det var magsjuka. Svängde förbi Apoteket och sedan har vi myst hemma. W har sovit i min famn nästan hela dagen. Vaknade för mat oxh vätska. Jag själv har hunnit avverka drygt 4 filmer under dagen/kvällen. Runt 19 och framåt var W vaknade och pigg. Mamma/mormor kom förbi en sväng ikväll också. Fick lite avlastning. Hann plocka upp rentvätt och lägga in i lådor och garderoben. Passade även på att ta en dusch. Skönt! 

W somnade för några timmar sedan och sover ännu. 
Nu sover han iaf bredvid mig i sängen. Annars idag har han bara sovit i famnen.  Hoppas han mår bättre imorgon. 

Dock känns det som det är min tur nu. Hoppas verkligen inte det. Men känns faktiskt så. Vi får se. ❤ 

Annars i veckan har vi träffat familjen, varit på babyrytmik, varit på sång på öppna Fsk och varit till Gävle med Emma och Elise. En skön vecka med andra ord.😊 Dock har W varit krasslig till och från under veckan, så det är ändå skönt att det bröt ut ordentligt tillslut. 

Nu ska jag sova och håller tummarna att W mår bättre och jag likaså imorgon. 

Pussie❤