Ockelbo marknad :)

publicerat i Allmänt;
gick upp 8:20 imorse dock efter för några timmars sömn. När jag somna behöver inte nämnas. Gjorde mig i ordning och åt en rejäl frukost :O:P Åkte och hämtade Emma i Högbo, kom precis på pricken 10:30. Hihi. Då vår färd mot Ockelbo började. När vi väl va framme i Ockelbo, började vi kolla i stånden. Tog de lugnt till en början, ville ju inte börja handla direkt. Men Det blev en hel del shopping ;) Om man kan säga så :P köpte en väska, rosa palestinasjal, döskalle slips, döskalle pläd, döskalle badlakan. De va väl va jag köpte :) Är riktigt nöjd faktiskt :) Emma köpte mest till Tim hon, hihi. ;) Vi stötte på Biggan också :)
Sprang igenom hela marknaden en gång till för att växla åt Rosi o Pernilla :P hihi.. Sen blev de hemfärd efter ungefär 2 timmars promenad då våra pengar nästan va slut ;) hahahaha.

image6

Släppte av Emma hemma i högbo eftersom hon skulle i väg o jobba senare. Sen åkte jag till sjukhuset för att fixa recept. Bestämde mig för att åka hem till mamma och dom för kl började bli ganska mycket. Mamma hade slutat, påväg ner för backen mot Östanå ser jag mamma påväg mot dagis å körde efter henne ;) hehe När vi kom in på dagis o Robin såg oss sa han "två kom visst" haha Han trodde det bara var mamma som kom ;).
Va ju tvungen o se nya stället en gång innan han slutar ;) Hihi.

Råkade berätta för Robin om pokémon korten på markanden.. det skulle jag verkligen inte ha gjort. Då blev det tjat om att åka på marknad. Men vi ska åka imorgon. De passade bättre då.
Va hos mamma ett bra tag sen åkte jag ett ärende åt min kära bror.
Efter det va de väl dags att åka hem men så blev de inte blev först pappa sen Willys ;) Haha. Där jag stötte på Pia, Mimmi och Marie :) fick höra lite skvaller . Råkade säga VAAAAA?!:O så heela Willys hörde mig.  
Sen hem o stoorstääda!! 
Nu är det riktigt rent o fint här :) Bytte dukar o matta.. Nu är de bara tvätta fönstren och byta gardiner kvar. Men de får jag ta en annan dag.

Den här dagen har jag haft fullt upp. Nu e jag nog lite övertrött tror jag haha.
Ska upp tidigt imorgon med, iväg till Ockelbo tidigt med Robin, Erika och Angelica. Hade lovar Erika här om dagen att höra av mig om jag skulle in nån mer dag :)
Sen blir de kalas o massa lekar.. lekarna har jag inte kommit på än. Ooops haha.
Imorgon kväll ska jag våldgästa Emma i hennes lya ;) Hjälpa henne lite.


image7

Haha appropå ingenting så har jag en bula i min panna, Robin råka kasta ett leksaks spjut i min panna idag..
DE GJORDE JÄVLIGT ONT! :P

Stockholm om 4 dagar :D

Nu blir de nog film :D Sköönt!

Puss och Kram