WOW

publicerat i Allmänt;
35 år idag. Har svårt att greppa taget om att jag idag fyller 35 år. Jag var ju nyss 25 år! Vart sjutton tog dessa 10 år vägen? Det är en jäkla bra fråga. Jag känner stor tacksamhet över denna dag. Över alla gratulationer via telefon, sociala medier, sms och sist men absolut inte minst är jag tacksam över alla som kom och firade denna fantastiska dag med mig. Tusen Tack för fina och fantastiska presenter. 


Jag ska inte sticka under stolen med att jag hade lite åldersnoja i slutet av förra året, men jag bestämde mig för att rocka min ålder. Äga den och ta kommandot över mitt liv. Och jag gjorde det. Jag känner positivitet till min ålder och livet. Jag känner att hösten var starten på min förändring men detta år är även det förändringens år. MITT ÅR. Sedan W kom har jag levt för honom och oss. Jag älskar att vara mamma. Det bästa jag vet är att spendera tid med honom. Men ärligt så börjar jag känna att jag mår bra inifrån och ut. Jag börjar till och med känna mig redo för att träffa någon att dela livet med. Det har jag inte känt sedan 2013. Den känslan att känna att om det skulle dyka upp någon som är värd att lägga energi på så skulle jag våga. Den är oslagbar. 

Även min älskade unge är redo. Det trodde jag inte att jag skulle skriva. Men även han är det. Så min ålder är kanske magisk. Kanske bästa tiden är nu? Kanske? Att känna sig bekväm med sig själv igen. Att börja utforska sin stil i kläder igen. Jag är jag! Och jag älskar mig. Även om det finns saker jag vill uppnå så är jag en bit på vägen. 

Tack livet för allt du lärt mig. Tack för att du lärt mig vad jag är värd och vad jag klarar mig utan. Tack för att jag lärt mig vara en stark och självständig kvinna. Tack även till min mamma som uppfostrat och som guidat mig genom livet och visat mig att man kan klara saker trots motgångar och trots att man är ensamstående. 

Livet är värt att levas och jag ska rocka mitt år som 35 åring. 💕 

Stort jäkla Grattis till mig själv på min dag!! 
Du är mitt livs största, svåraste och bästa beslut någonsin. Du är det mest fantastiska i mitt liv. Jag ska lära dig hur man behandlar andra på ett respektfullt sätt. Jag ska vägleda dig genom allt livet ger dig. Jag är tacksam att få ha dig för mig själv  även om jag blir ledsen inuti i att veta att du inte får ha en relation med dina syskon. Och det du längtar efter mest är just att få bli storebror. En dag älskling, en dag. Men vi vet aldrig vad livet tar för vändningar. Kanske du får chansen att lära känna dem en vacker dag. Världens finaste, mest fantastiska och kärleksfulla kille. Jah älskar dig mer än du någonsin kommer förstå, du vet pusselbiten jag väntat på så länge. MITT livs kärlek. 

Oj vad detta inlägg tog en helt annan riktning än som var tänkt. Precis som livet gör ibland. Men avrundar här och dyker upp när ni minst anar.