Marknad - middag - jobb

publicerat i
Fullt ös hela helgen. Fredagen började med sång på öppna fsk. Avslutning för denna termin, bjöds på sång som alltid. Därefter bjöds vi på glass, såpbubblor och ballonger. En toppen förmiddag. Runt lunch hängde vi med Emma och Elise till Ockelbo för att gå på marknad. Mysigt! Det blev 2 t-shirts till W och ett linne till mig. 
     
Lördagen startade lugn hemma med massa mys. Vid 15 var vi bjudna på middag hemma hos min faster Maarit och Björn. Lika god mat som alltid och trevligt sällskap. Vid 18 kallade jobbet. Ett kortpass innan jag hämtade hem min älskling som var hos mormor under tiden. 

Söndagen har tillbringats i familjens tecken. Vi tog med oss mormor och morbror Robin på marknad på förmiddagen. Mycket trevligt. Med skratt och tog som alltid med min familj. Köpte med en pool hem till dem så W fick ta ett premiärdopp direkt vi kom hem. Som han älskade det!! Han fick bada tills han frös och ville upp själv. Vi blåste då såpbubblor och lekte fram till middagen 

Kl 18 skulle jag jobba igen och avslutade sedan denna söndag med ett intervall pass i trebo. Nu ska jag komma igång. Inga ursäkter mer!! 

Slappar nu framför tvn. Riktigt skönt! Men ska nog krypa ner och sova strax. Oerhört trött idag. ❤