Det händer grejer

publicerat i Allmänt;
Nu är vårt extra rum så gott som klart!! En tv är drömmen nu sen är det komplett. Jag blev super nöjd. Mamma hade precis en sån fåtölj jag var ute efter men tyget på den var varken min stil eller fint. Väldigt slitet. Så i dag åkte vi in till IKEA med mamma och köpte nytt tyg till fåtöljen och den blev som ny. Ett till bord fick det bli också. 




Detta blev faktiskt ett av mina favoritrum. Älskar det. 

Fick även upp tavlor i hallen. Där finns det fortfarande saker att göra, men prio ett på to do listan är Wiltons rum. Men tapet och färg måste inhandlas. En ny säng och vägghyllor ska även det köpas in. Men det kommer bli super bra när det är klart. 

Tavlorna i hallen  gav lite mer liv och harmoni. Fler bilder kommer när det är klart.  Tänk att lilla jag kunde tycka inredning var så roligt. Haha. 

Är verkligen kär i vårt hem. Ett lugn kommer över mig när jag kliver innanför dörren. Även även energi till saker som måste göras. För att jag vill ha snyggt och ordning här hemma. Är lite pedant. Saker har sin plats och står det fel blir det fel för mig haha. Tyvärr börjar W redan bli lika. 

Nu vet jag inte om jag ska passa på och sova eller mysa framför Tv:n en stund. Men säger ändå god natt 💕