Årets första grillning ;)

publicerat i Allmänt;
Jepp ikväll har jag varit hem till Danne och grillat :) Såå jäävla gott :) De va jag, Danne, Rosi, Pelle och Tomas. Sen kom Luntan också. Har faan inte skrattat så mycket på evigheter. Helt sjukt va mycket jag skrattat.
Men kan inte råför att jag har sjukt dålig humor och att andra har sjukt dåliga skämt ;) o jag med min fantasi, kan de bli värre än så ;) Tror inte det! Hahahahaha.
Faan va jag åt också för den delen. Åt så jävla mycket 3 port. Jag förstår fan inte själv hur jag får i mig all mat. Och blev inte så mätt så att jag mådde illa heller, va sådär lite lagom mätt, lite mer än lagom :P
Men efter någon timme va jag så jävla sugen på chockladpudding, men inte hade Danne nån sån inte. Nej nej... taskigt läge ;) haha.

Gå och köpa det nu kanske ;)?! Någon som e sugen på de mer än jag ;)?! hahahaha.
Faan vill inte sitta hemma, är uttråkad redan, o kom nyss hem. Det är ju bra det.. haha Men nu har jag ingen bil så tar mig igenstans. *SUCK* Men ´hellre billös nu än bli väckt imorgon ;) hahaa. Får tänka så i stället.

Men det är ju en sån period så jag tänker mycket just nu också, då är det jobbigt att vara hemma. Men vill göra saker heeela tiden.
Har ju liksom fortfarande inte hört något. Men men...

Nä nu orkar jag inte tänka meer.
Ska tänka på hur jävla roooligt jag haft i kväll ;) Hihi. Ojoj, faan va jag har SKRATTAT;) Åt allt, va tvungen att säga mitt i maten : - Är ni klar så jag kan dricka nu lr ?! ;) Hahaha. För varje gång jag tog glaset så sa dom något så man börja asgarva.
Och ni som känner mig vet ju hur jag blir när jag skrattar och ska dricka något Hahaha.
Det typ sprutaaaar hahahahahahahahaha

Har sökt till högskolan idag, får se hur det går den här gången. Kommer jag in nu måste jag ju fan gå. Shiit va nervöös jag blir hihi.


Hellre sårad av sanningen än lycklig på lögner.