Jag lever

publicerat i Allmänt;
Men är fortfarande sjuk. Därav tystnaden här inne. Har tänkt skriva men orken har inte funnits. Hade som sagt feber förra helgen.  I måndags vaknade jag hes som sjutton. Är det fortfarande och i onsdags vaknade jag snorig. Orken har inte funnits. Hade det inte varit för Wilton hade jag sovit hela dagarna. Men som mamma till en 3 åring är det bara att jobba på dag ut och dag in.. då finns det inget jag är sjuk under täcket i sängen. Vissa dagar har det varit enklare än andra. Idag var en pissdag. Wilton är nu också sjuk. Snorig och märker att även han blir slut efter en stunds lek. Skillnaden är att han jobbar i mot det. Vila vad är det liksom? Fick honom att ligga i soffan med paddan och jag höll på att slumra..Men telefonen ringde i ett så han klev upp tillslut. 

Dessutom har vi tjafsat mest hela dagen. Lyssna på mamma? Varför Det? Ungefär. När det äntligen var tillåtet att sova höll han sig vaken. Han somna i 22-tiden. 

Jag har sedan dess njutit av lugnet och kollat på tv och sedan film på netflix. Nu ska även jag sova och hoppas på att jag vaknar piggare imorgon.

Och hoppas att W är piggare. Jag hoppas hans inte ska vara lika långvarig som för mig.