Barnvakt - finbesök

publicerat i
Dagen som var helt oplanerad blev helt tvärtom. Blev på fm uppringd av min bror dom undrade om jag kunde ha Malik. Självklart sa jag JA. Han kom hit med honom runt 11-11:30. Mamma och Robin kom förbi en snabbis innan mamma börja jobba för att heja på Malle. 

I 14-tiden fick vi finbesök från Hudik av Sandra & Micke och en stund senare kom Emma & Elise förbi. Så himla mysigt att ha dem här. Har ju inte träffat Sandra sen i Oktober. Så det var på tiden! 

Wilton och Malik har varit så snälla med varandra idag. Och det gick otroligt bra att ha dem själv. Träning av att vara tvåbarnsmorsa. Hehe. Är dock ett bra tag tills det sker i verkligheten om man nu får fler barn. Men drömmer om fler barn. Tihi. De var lugna och snälla mot mig idag iallafall. Tack och lov. 

När Sandra & Micke åkte vidare så klädde jag på grabbarna, hämtade upp Robin och skjutsade hem Mallebus till Gävle. 

Blev stolt över min toker ikväll. Han somnade själv i sin säng. Stolt som bara den över honom. Jag hoppas det fortsätter såhär nu. Vill kunna ha vänner hemma även om kvällarna utan att tjaffsa med W och utan att försöka få honom att sova hela tiden man har besök. ❤ 

Pussie❤