Inte långt kvar

publicerat i Allmänt;
Nu är det inte många veckor kvar på min tredje termin. Sista momentet för denna kurs startar imorgon. Måndag-onsdag via zoom heldagar. Onsdag eftermiddag är lektionerna slut och vi har terminsammanhållande arbete över jul och nyår. Det ska in i Januari. Det är skönt att vi haft en lugn termin. Förra julen var hemskt, mycket under julen och fler hemtentor efter jul och nyår. Nu ska jag försöka skriva mycket denna vecka efter onsdag så jag ligger bra till och kan vara "ledig" över jul och nyår. Därefter lägga i växeln och göra det sista efter nyår. Önska mig lycka till och att jag håller mig till min planering. 

Imorgon kommer dock Wilton vara hemma då både han och jag var snoriga imorse. Förhoppningsvis är det bara något kortvarigt. Wilton var pigg resten av dagen och inge snorig heller. Men jag själv har varit till och från hela dagen. Somnade till och med när vi hade filmmys på eftermiddagen. Min förhoppning är att iallafall Wilton är pigg och frisk imorgon. 

Nu ska jag andas en stund innan det är dags att sova, så jag orkar upp imorgon. Fick stress göra en uppgift inför imorgon som jag hade missat. Men tack och lov såg jag det ikväll och imorgon, så jag hann göra den. 

Hoppas ni har haft en magisk Lucia och tredje advent, trots denna pandemi vi lever i.
 
Nisse bjöd på ett luciatåg i natt/morse. Det tackar vi för! 
Godnatt!