Imorgon är det dags

publicerat i Allmänt;
Sitter framför datorn för att läsa boken Den andra dagen av Tiller och Tiller. Har 5 kapitel att ta mig igenom. Dessa kommande två veckor ska 3 uppgifter göras. Tiller och tiller, slutuppgiften i kursen som är otroligt stor och mycket som ska göras i den. Och en gruppuppgift. DEssutom har vi ett litteraturseminarium också. Mycket var det ja. Men snart är denna kurs slut och två nya kurser startar och vi ska ut på vår första VFU. Spännande. Mycket just nu med andra ord. 
 
Det är därmed kaos i mitt huvud. Kan ha att göra med att det är dags för Wiltons operation imorgon också. Jag är så nervös och han med. Hans känslor idag har varit åt alla håll och kanter. Men nu spver han och det får han göra ett tag till. Det behöver han. Vet att det inte är optimalt egentligen eftersom vi måste kliva upp ca 4.30 imorgon. Men nattens sömn får bli som den blir. Jag är också orolig, nervös och allt som hör till. Jag försöker dock kämpa mig igenom känslorna. Jag försöker koncentera mig på uppgiften och skolarbetet. Det går tyvärr inte alls bra. 
 
Önska jag hade hunnit läsa den tidigare, men det har varit så mycket i skolan. Missförstå mig inte, jag älskar skolan och känner att detta var mitt livs bästa beslut. Men har en tuff period nu i och med operation och skolan. Jag har tappat min självkänsla lite grann men det vänder snart. Jag antar att det är så det kommer se ut kommande år. Ups and downs. Men inte på samma sätt som tidigare år. 
 
Jag har mycket i huvudet som vill ut men nu när jag sitter här kan jag inte få ur mig orden. Visst är det lustigt hur det kan vara. Jag hoppas dock att jag snart är inne i allt igen och operationen är över. 
 
Behövde bara ordbajsa lite grann. Ha ett fantstiskt höstlov!