Tisdag

publicerat i Allmänt;
Idag är dagen kommen, mitt sista arbetspass börjar om 30 min. Känns oerhört overkligt att jag nog jobbar detta pass och sen ska jag vara hemma i väntan på bebis. Jag förstår heller inte att det bara är en månad kvar till bf. Känns fruktansvärt overkligt. Jag är så otroligt glad som har min familj, vänner och släkt som stöttar mig i detta. Som talar om för mig att jag kommer fixa det galant. Det har dom sagt allihopa sen den dag dom fick reda på att jag väntade barn. Jag förstår inte heller att min tid som gravid snart är över. Att jag snart sitter med min lilla bebis i famnen istället för i magen. Idag tog jag även tag i att börja packa BB väskan. Är såklart inte klar, men har ändå börjat. 

Jag är lyckligt lottad som får känna denna enorma kärlek till någon jag aldrig ens träffat. Och jag tycker verkligen han missar något stort. Men det är inte min förlust, det är hans. Att få känna all denna värme och glädje över ett liv som ännu inte tagit sitt först andetag utanför min mage är lycka. Och lyx. 

Trots allt som skett runt om mig senaste dagarna så är jag glad att kunna känna mig glad och lycklig. Jag ser till och med fram emot att få hitta en ny pärla. En ny fin bil som passar mig och lillen i magen. Har funnit många positiva saker om bilen det senaste dygnet. Trots att jag kommer sakna min smulan så har jag många fina stunder och minnen med henne som jag tar med mig livet ut. Jag har hunnit med att äga 3 bilar i mitt liv. Men smulan är den jag varit med stolt och nöjd över. Men nu blickar vi framåt. 

Mycket som sker i veckan. Fub imorgon, besök hos Bm på torsdag och på fredag tar jag med mig Emma och Sandra för att hälsa på Marie i Stockholm. Och för att gratulera William i förskott. Han fyller ju den 16/10. Men eftersom det är nära mitt bf känns det bäst att åka nu, innan bebis får för sig att kika ut. 

Nu måste jag åka mot jobbet.
Pussie ❤