Tröttmössa

publicerat i Allmänt;

Nu ligger jag äntligen i min egen säng och ska sova. Nu var denna lilla semester tripp över men snart bär det av på nya äventyr.

Har konstaterat att jag gjort någonting varje månad detta år, allt i från resor med övernattningar, till dags resor, till att bara gå ut och äta och dricka gott i goda vänners lag.

Haft en bra semester resa med familjen taikon. Så mycket skratt, tok och felsägningar. Haha älskar verkligen min familj. :-)

Men har varit så trött i går sov jag till och från hela vägen till Göteborg och samma sak på hemvägen. Tur att Robin kan roa sig själv för jag har verkligen inte varit nåt vidare sällskap. Jag som aldrig somnar i bilen. Men så fort jag hoppat in i bilen har jag blivit trött så ögonen gått i kors. Men kanske är veckans jobb som kom lite efter. Först 4 12 timmars pass sen ett 10 timmars innan ledig helg. Därefter upp tidigt för att åka till Göteborg. Så antar att tröttheten kom i kapp mig.

Nu ska jag iallafall sova. Jobbar 9:30-15:30 imorgon. Ganska skönt faktiskt. Sen ledig tisdag. Natti natti från lilla mig. <3