VAB Tisdag

publicerat i Allmänt;

Wilton är fortfarande förkyld så vi blev hemma idag. Vi tog oss till BVC för 3 års kontroll iallafall. W var så pigg och inte alls snorig då. Han är numer 101 cm lång och väger 16,8 kg. Min stora kille, men prata med läkarna och sköterskan ville han inte. Haha. Men när vi gick ut drog han igång igen. 

Vi har haft en riktig Pysseldag härhemma, försökt återhämta oss. Vi har målat med vattenfärg, ritat, pärlat och gjort vår första pumpa. En mysig dag och bra att vi var hemma. För eftermiddagen har inte varit lika pigg. Så fort W lekt har han hostat och snorat en del. Men måste säga att krupp hostan är värst idag. Det blir även VAB imorgon, sen hoppas jag han är pigg och frisk. 

Pumpan fick lysa hela kvällen. Det är ju himla mysigt. Oj vad W var trött ikväll. Han höll dock ut alldeles för länge. Grät över allt möjligt fast det egentligen berodde på trötthet. Men nu sover han gott och jag hoppas få sovmorgon till iallafall 7 imorgon. Senaste veckan har han vaknat 04-05 men lyckats få honom att somna om till 06. Sedan har jag bara glatt fått kliva upp. 


Skriv inläggstext 

Hoppas ni har haft en fin tisdag och mår bra, samt får vara friska. God natt!