Söndag

publicerat i Allmänt;
Idag kom Emma, Linda och barnen hit. Jag skulle låna kidsen för att göra ett experiment tillsammans med dem. Vi ska göra ett teminsammanhållande arbete och skulle tillsammans med barn utföra ett experiment till det arbetet. Första försöket misslyckades lite halvt och vi alla skrattade gott tillsammans. Test nummer två lyckades bättre och barnen verkade tycka det var roligt.
 
I samband med detta tyckte jag och Emma att vi kunde fira Linda som fyllde 35 år förra veckan. Blev kanske inte så storslaget som hon hade tänkt med tanke på covid-19, så vi firade henne lite grann och hade förberett med ballonger och presenter. Hon fick ett litet firande iallafall och vi fick snacka lite grann.
 
 
 
Vi träffas ju inte så mycket just nu pga den rådade situation som råder i världen. Men vi ska försöka få till en liten picknick framöver och umgås utomhus.
 
Jag vet inte om det är situationen med corona eller om det är våren som påverkar mig, men jag rensar och städar som sjutton just nu. Rensar skåp och lådor. Kastar saker jag absolut inte behöver och inte går att sälja. Jag känner inte igen mig själv samtidigt som det är otroligt skönt att få dessa saker gjorda. Det är skönt att min energi är tillbaka efter att ha haft noll energi så gott som hela vinter halvåret. Jag hoppas det vänt och att jag nu kommer fortsätta på samma sätt. Har fler ställen här hemma skulle behöva rensas. Jag hoppas få ork med det också.
 
Här om dagen kände jag att jag behövde en förändring och färgade håret åt det blonda hållet igen. Har inte färgat eller tonat håret sedan W var bebis. Jag har haft min egen hårfärg, dels för att det varit skönt att slippa hålla efter färgning av utväxt och dels för att det varit roligt att reta mina vänner när de sagt att de behövt färga håret pga att deras hår börjar bli lite grått. Haha. Vilket mitt inte blivit ännu. Min dag kommer väl snart den med. Haha.
 
Hoppas ni haft en magisk helg och att ni får en fin kommande vecka. Nu ska jag försöka ta tag i saker här hemma igen.
 
Puss.