Snart slut på 2014

publicerat i Allmänt;
Tänk att detta år snart är över. Helt galet. Mitt liv har varit lite av en bergochdalbana lär jag erkänna. Men har varit otroligt lycklig detta år. Det startade otroligt bra och sen kom chocken där en kväll i Mars när grav.testet visade positivt. Jag var gravid. Först kom faktiskt tårarna och ringde direkt till mamma som blev överlycklig. Efter några samtal och när tårarna slutat så kom lyckan och glädjen. Sen kom ett par turbulenta dagar. Mycket tårar. Åsikter här och där. Tillslut sa jag att jag måste få känna efter hur jag känner, vad jag vill. Och beslutet jag tog vet ju alla. Och det är det bästa beslut jag någonsin tagit. För trots en tuff start efter graviditets beskedet så är Wilton det bästa som hänt mig. Efter beslutet att behålla min krabat så kom några tuffa veckor med illamående och kräkningar, som tillsist gick över. Sen har jag mestadels mått bra under graviditeten. Sen kom lycka efter lycka när nära vänner blev gravida och att även min bror också skulle bli pappa. 
I Maj flög jag för första gången. Åkte till Rom med tjejerna. Så jäkla skoj! 

Har umgåtts med nära och kära under året. Och 21 Oktober kom min Wilton till världen. Har haft ett fantastiskt 2014 och hoppas på ett ännu bättre 2015. 

Har spenderat de senaste dagarna mest hemma. Min son som är så snäll har faktiskt varit gnällig 2 dagar. Men har äntligen sovit ett par timmar nu. ❤ Lycklig Mamma. 

Måste även gratulera min fina vän Emma och hennes Ante till deras lilla Elise som kom till världen på juldagen, 25/12-14. Stort Grattis till er!! 😘❤ 

Pussie