Sexparty och klaras ;)

publicerat i Allmänt;
Igår va jag på sexparty hos älsklingsJenny;) hihi Självklart va ju jag, Emma och Maria sen haha När vi kom in så väntade alla på oss för att vi skulle kunna börja partyt haha ;) Alltid lika kul på sånna partyn.. haha massa fniss o så burkar de ju sluta med att man köper något ialla fall ;) hehe..
Vi passade ju på att fira Jenny lite granna. Hon fyller ju år idag faktiskt :) Grattis stumpan ;) Hoppas din dag varit hur underbar som helst <3
Efter partyt hos Jenny i går åkte jag hem medan några av de andra stannade kvar för att partajaaa o gå på krogen ;) hehe. Hoppas ni hade sjukt kul ute tjejer :) Nästa gång måste jag fan med ju ;D Det va sjukt kul Jenny ;)

I dag har jag jobbat, sen hämtade jag ju Bobbsen så åkte vi hit o bada o lekte med gubbar ;) hehe
Efter badet hämtade vi Sandra o så följde hon med och lämnade Robin.
Därefter for vi ner på stan för att möta upp Lotta och Marie utanför klaras;)
Som vanligt blev de stress för mig även denna dag, va sen ner på stan. Hela 10 min. Men de va mitt fel, tar på mig det haha :P
Åt och hade det allmänt mysigt faktiskt :) Såå sköönt att träffa och umgås med brudarna ju.. händer tyvärr inte allt för ofta nu förtiden. Men får försöka se till att träffas mer i sommar:)

Skulle varit ut på promenad men det blev inget, men har ju fått i hop stegen ändå idag :) Sen har jag hela helgen på mig o ta igen alla steg som jag tycker jag inte gått de senaste 2 veckorna :P Börjar tappa greppet lite känner jag haha. Dags att ta igen de nu :)
Så imorgon ska jag nog upp i tid och ta en härlig promenad, förhoppningsvis så är de ju bra väder:)

Nu ska jag nog krypa ner under en filt o glo på den nya filmen jag fick idag. Trodde det var nya Beck så man kunde ringa hit Emma någon dag, men Icke sa nicke. det va ju The Departed .
Måste hämta filmen Mattias lånade imorgon också. Har ju inte hunnit kolla på den själv ju haha :P

Ha en trevlig kväll och helg, för de ska iallafall jag ha :D
Puss och Kram..